Auto laten polijsten

Benieuwd hoe wij uw auto weer als nieuw krijgen?

Auto laten polijsten Leiden

De lak van uw auto wordt blootgesteld aan verschillende weersinvloeden. Het weer kan invloed hebben op uw lak waardoor deze er dof of gekrast uit kan zien. Helaas is het weer niet het enige wat uw lak te verduren heeft. De zon, vogels, en zelfs het wassen van uw auto kunnen allemaal permanente imperfecties in uw lak veroorzaken. Gelukkig kunnen wij uw lak weer als nieuw krijgen. 

Zo werkt uw lak:

Om te weten hoe wij uw lak weer perfect kunnen krijgen is het belangrijk om de lak beter te begrijpen. De lak op uw auto bestaat uit meerdere lagen, vaak een primer, een kleur laag en een laag blanke lak (ook wel clearcoat) om alles te beschermen en van glans te voorzien. De laklagen op uw auto kunnen verweren of kleine krasjes krijgen, als dat het geval is is het verstandig om de auto te polijsten voor een optimale glans. 

Zo werkt polijsten:

Bij het polijsten kijken we eerst hoe dik de lak is en hoe hard deze is. Hardere lakken hebben een agressievere polijst beurt nodig dan zachtere lakken. Tijdens het polijsten werken wij met ascentrische polijstmachines. Deze machines zijn zo ontworpen dat ze de lak tijdens het polijsten koeler houden en dat de hoeveelheid te verwijderen lak beter te reguleren is. Tijdens het polijsten wordt een microscopisch laagje van de lak verwijderd waardoor de originele glans weer terug komt. Na het polijsten is de lak niet beschermt. Wij raden vaak aan om auto’s na het polijsten dan ook in de wax te zetten of een ceramische coating aan te brengen. 

2DS_6429

Onze werkplaats:

Onze ruime werkplaats in Leiden bied voldoende ruimte voor het polijsten van uw auto. Er is plek voor alle soorten voertuigen en wij beschikken over professionele apparatuur zodat wij de beste kwaliteit kunnen leveren. Omdat wij geen onderdeel zijn van een groot concern kunnen wij scherpe tarieven rekenen. Wij hebben meerdere certificeringen van verschillende fabrikanten en blijven onze kennis bij houden.

Gratis consult

Bent u benieuwd wat wij voor uw auto kunnen doen? Kom langs dan kunnen wij u gratis adviseren.  

Al overtuigd en direct reserveren?