Interieur reinigen voor

Diensten voor het reinigen van uw interieur

Auto interieur reinigen

Het interieur van uw voertuig is net zo belangrijk als de exterieur. Het interieur krijgt te maken met aanslag van de uitlaatgassen, vuil van buitenaf en soms zelfs huisdieren. Dit vormt voor zowel de bestuurder als de inzitten een gezondheidsrisico, vooral de kinderen. Door middel van stoomreinigen zorgen we ervoor dat de bekleding van uw voertuig vrij is van vuil, vlekken en geuren. Tevens zorgen wij er voor dat de leren bekleding van uw voertuig de beste zorg krijgt door te reinigen van de leer en reconditioneren en beschermen van de leer.

Interieur reinigen

  • Volledig stofzuigen
  • Geuren en vlekken verwijderen d.m.v. stomen
  • Dashboard en kunststofdelen behandelen en conditioneren
  • Ramen reinigen
  • Frisse geur in het interieur

Soort voertuig

Prijs

*(vanaf 5 personen) – ** (transporter/vivano etc.)

Advies interieur reinigen

Veelal is het reinigen van uw interieur maatwerk, veel klanten geven speciale wensen door of hebben behoefte aan specifieke behandelingen. U kunt altijd vrijblijvend langskomen voor een kop koffie en advies over het interieur van uw auto.

Extra interieur behandelingen

Naast de standaard pakketten bieden wij een grote hoeveelheid extra diensten aan maar u kunt ook een of meerdere van de diensten die in het pakket zitten los aanschaffen voor uw auto. 

Naast de standaard diensten bieden wij: Ozon behandeling, leather shield, dashboard coating, hondenharen verwijderen, hemel reinigen.* 

*Het reinigen van de leer geldt een tarief van €30,-
*Voor ozonbehandeling geldt een tarief van €65,-
*Hemelbehandeling geldt een tarief van €25,-

Neem vandaag nog contact op met onze specialist om een plek te reserveren