krassen verwijderen auto

Krassen in uw lak? Vaak kunnen deze door polijsten verwijderd worden.

Krssen verwijderen auto Leiden

Oei, krassen op uw auto, of het nu uw eigen schuld is of door toedoen van iemand anders, krassen op uw auto zijn altijd vervelend. Gelukkig kunnen krassen in uw auto vaak er uit gehaald worden zonder de auto te spuiten. De vuistregel is dat alle krassen die niet dieper zijn dan de toplaag verwijderd kunnen worden. Is de kras in uw auto wit dan is de kras waarschijnlijk dieper dan alleen de bovenste laag. Deze krassen kunnen niet verwijderd worden maar wel tot 90% minder zichtbaar gemaakt worden.

Krassen in uw lak

De lak van uw auto bestaat uit verschillende lagen, krassen in de lak zitten vaak in de clearcoat, de bovenste laag van de lak. Deze laag lak is vaak dik genoeg om te herstellen. Krassen vallen vaak beter op als de zon schijnt. Dit komt omdat de randen van de kras het licht reflecteren waardoor de kras zichtbaar is. Deze randen van de kras kunnen afgevlakt worden waardoor de krassen permanent onzichtbaar of zelfs verwijderd worden. 

Zo werkt krasverwijdering:

Uw auto wordt met hele fijne schuur pads behandeld, hier door wordt de kras onzichtbaar gemaakt maar is uw auto nog niet klaar. Na de eerste krasbehandeling krijgt de auto of plek een klei behandeling. Deze kleibehandeling trekt al het vuil uit de lak van de auto zonder deze te beschadigen. Na de klei behandeling wordt de auto in meerdere stappen steeds fijner gepolijst tot de originele glans weer terug is en de kras blijvend verwijderd is.

IMG_1683

Onze werkplaats:

Onze ruime werkplaats in Leiden bied voldoende ruimte voor het verwijderen van krassen van uw auto. Er is plek voor alle soorten voertuigen en wij beschikken over professionele apparatuur zodat wij de beste kwaliteit kunnen leveren. Omdat wij geen onderdeel zijn van een groot concern kunnen wij scherpe tarieven hanteren. Wij hebben meerdere certificeringen van verschillende fabrikanten en blijven onze kennis bij houden.

Gratis consult

Bent u benieuwd of de krassen van uw auto verwijderd kunnen worden? Kom langs en wij evalueren de situatie gratis voor u. Ook kunt u direct een prijsopgave voor het verwijderen van de krassen krijgen.

Al overtuigd en direct reserveren?